Пловдивчани дадоха разнопосочни мнения за идеята ул.Христо Г.Данов да стане

...
</TD
>Пловдивчани дадоха разнопосочни мнения за идеята ул.Христо Г.Данов да стане
Коментари Харесай

Подкрепят ли пловдивчани идеята ул.Христо Г.Данов да стане пешеходна? Мненията са доста различни

Пловдивчани дадоха разнопосочни отзиви за концепцията ул. " Христо Г.Данов " да стане пешеходна зона, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Част от интервюираните споделиха, че приветстват идеята, а други показаха скептицизъм и неодобрение. 

" От доста време не съм идвала на улицата, само че преди отсам можеше да се минава с кола, излизаше се на улицата. По-удобно беше. Не мога да преценява, дали приветствам идеята, само че в града се правят доста ремонтни действия и не си представям, по какъв начин това ще се отрази на придвижването. ", показа млада дама пред нас.

Случаен минувач бе на друго мнение от нея.

" Одобрявам го до някаква степен. Не мисля, че трафика ще се затрудни. Основният е при ул. " Бетовен ", тук е по-малък натовареността, поради кръстовището. Тези, които вършат ляв завой отсам съвсем нямат тази опция. "

" Оригинално е като концепция, само че по какъв начин ще бъде изпълнено е различен въпрос. ", сподели пред камерата ни трети пловдивчанин.

Анкетираните споделиха, че макар неяснотата за зоната, ремонтът на улицата се харесва на хората.

Припомняме, че В изявление за  Plovdiv24.b g кметът на регион " Централен "   показа, че все още няма изрично решение дали улицата да бъде пешеходна, или не. 

Мненията на жителите са диаметрално противоположни и заради тази причина районният кмет ще предложи на Общинския съвет да прегледа предлагането и съветниците да кажат своята тежка дума по какъв начин желаят тази зона да бъде развивана - дали да е пешеходна с устременост единствено и само към хората, или да остане естествена транспортна инфраструктура.

Цялата анкета можете да видите във видеото долу.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР