Plovdiv24.bg получи пореден сигнал за нередности в пловдивско училище. Твърди

...
</TD
>Plovdiv24.bg получи пореден сигнал за нередности в пловдивско училище. Твърди
Коментари Харесай

Обвиняват директорка на училище в Пловдив в тормоз, експерт от РУО я прикривал

Plovdiv24.bg получи следващ сигнал за нередности в пловдивско учебно заведение. Твърди се, че учителите напущат работа поради тормоз от директорката, а специалист от Регионалното ръководство на образованието подменя " анонимните " анкети измежду педагозите с " верни ". Сигналът е изпратен до Министерство на образованието и до медиите. Ето какво написа в него:

" Бих желал да Ви алармирам за безусловно неправилния и неверен метод, по който се организират " анонимните " анкети в учебното заведение ни от господин Райчев от РУО Пловдив, по отношение на жалбите и напусканията на учители от продължаващия тормоз на директорката на СУ " Димитър Матевски ".

Първо изричам своята признателност за бързата Ви реакция във връзка на сигналите ни до вас за нестихващия тормоз от директорката на учебното заведение. Но тези тъжби против директорката са от 2019 година и постоянно по един и същи погрешен метод се организира " анонимната " анкета от господин Райчев, след което директорката вижда плика с анкетите и разчита почерците ни!

Може ли в случай, че анкетата е анонимна, да ни събират в наличието на един от зам.-директорите в учителската стая и наблъскани един до различен, всеки да чете в листа на другия?! Това ли се назовава " анонимна " анкета?!

И второ, Вие добре знаете, че, когато се организира анонимна анкета се викат учителите един по един в стая, където всеки самичък попълня анкетата! Събраха ни 100 учители на два пъти в наличието на един от зам.-директорите, който строго и зорко гледаше кой какво написа?!

Така господин Райчев организира " анонимните " анкети и след това дълго си приказват с директорката, само че с отпечатания плик с анкетите, където, познайте какво става – преглеждат се анкетите, директорката вижда почерците и си прави заключения. Неудобните анкети се подменят с " вярно " попълнени, преди да бъдат отнесени в РУО! След подадените сигнали и тъжби тормозът се нажежава двойно...

Моля да сигнализирате пловдивската общност по какъв начин се организира " анонимна " анкета от дългогодишният чиновник на РУО Пловдив господин Райчев и по какъв начин анкетата се демонстрира на директорката, с цел да разпознае почерците на учителите, които са писали!

Моля, намесете се и ни помогнете!

Тормозът продължава от самозабравилата се директорка, която си внуши, че щом мъжът й работи като правист в кметството, в което е учебното заведение ни, то тя ще може да ни тормози и унижава непрекъснато! С почитание и вяра за помощ ".

Сигналът е подписан от лице, чието име сега не попада измежду педагогоческия и непедагогическия личен състав на СУ " Димитър Матевски ". 

Очаквайте продължение по тематиката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР