Пламен Назаров е роден в Пловдив. Има магистърска степен по

...
</TD
>Пламен Назаров е роден в Пловдив. Има магистърска степен по
Коментари Харесай

Пламен Назаров: БСП е единствената партия, която никога не е влизала в коалиция с ГЕРБ

Пламен Назаров е роден в Пловдив. Има магистърска степен по,,финансов мениджмънт ". Владее съветски и британски език. Работил е в огромна фармацевтична компания, в областта на частния бизнес и като административно-стопански началник в Медицински университет Пловдив. Той е претендент за депутат в листата на " Българска социалистическа партия за България " за 16 МИР – Пловдив с номер 24 в бюлетината и преференция 108. 

- Г-н Назаров, коя е главната причина, която Ви подтикна да се кандидатирате за депутат?

- Това е едно предизвикателство за предпочитание за смяна. Искам да вземам участие в създаването и приемането на закони, които ще разрешат проблемите на българските жители. Искам да съм поръчител, че гласът на хората ще бъде чут посредством мен. Искам посредством уменията и опита си да имам позитивен принос в живота на другите. 

- А кои са главните дела, зад които ще застанете в Народното събрание?

- Борба против статуквото, отстояване на националните ползи, по-добро обучение, постоянна стопанска система. 

- От какво има най-голяма потребност България сега?

- Днес България на първо място има потребност от устойчива политическа система, която да удържи на външнополитическите разтърсвания. Нашата страна има потребност от подсилване на държавността, суверенитета и законността. Трябва да се запази мирът и да се подсигурява сигурността на всеки български жител. Приоритет на страната би трябвало да са образованието, науката и културата. България има потребност и от рационализация и непоклатимост на стопанската система. Това ще докара до напредък на приходите на всички. 

- Кои законодателни начинания считате за най-належащи?

- Тук ще посоча няколко, въпреки че описът е доста по-дълъг. Намаляване на въздействието на изпълнителната власт върху правосъдната система по отношение на гарантиране на независимостта ѝ. Борба с корупцията в правосъдната система, с цел да се възвърне доверието в нея. Належащи са и промени в образователните стратегии – би трябвало да се направи актуализация, отговаряща на потребностите на пазара на труда. Нужна е и рационализация на учебната инфраструктура и технологии. На последната матура по британски език, да вземем за пример, възпитаници слушат текстове на касетофон! Трябва по-голяма поддръжка на научно - изследователската активност, с цел да се подтикват нововъведенията. И цифровизация на административните процедури. Това ще ги направи по-ефективни и налични, ще улесни жителите и самата администрация. 

- Какви промени са нужни в сферата, в която сте специалист?

- Намаляване на административната и финансова тежест за дребния и междинния бизнес; обезпечаване на налично финансиране; унищожаване на монополите посредством законодателни и административни промени; действителен надзор на изразходването на обществени средства; промени в обществената сфера; прекъсване на източването на обществени помощи и увеличение на средствата за действително нуждаещите се; подкрепяне на развиването на обществената стопанска система освен по оперативни стратегии, а и посредством основаване на държавен фонд; промяна в  пенсионно- осигурителната система. 

- Защо гласоподавателите да гласоподават на идните избори?

- Всички дружно би трябвало да вземем решение за бъдещето на България и Европейския съюз. Това е най-хубавата опция всеки да изрази мнението си по значими за него въпроси. Единствено посредством гласоподаване има вяра нещата да се трансформират в мечтаната от нас посока. 

- А за какво да поддържат Българска социалистическа партия за България?

- Защото сме потвърдена във времето единствена опция. Българска социалистическа партия постоянно се е борила със задкулисието и е единствената партия, която в никакъв случай не е влизала в коалиция и сделки с ГЕРБ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР