Петър Денчев, който е един от съседите в спора за

...
</TD
>Петър Денчев, който е един от съседите в спора за
Коментари Харесай

Петър Денчев за къщата в Стария град: Проектът ще бъде гордост за Пловдив

Петър Денчев, който е един от съседите в разногласието за , показа своята позиция по отношение на обстановката във фейсбук профила си, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg

Петър Денчев е представител на вложителя, който ще реставрира въпросната къща.  

" Скъпи другари, хората от вас, които ме познават, знаят, че съм човек, който в никакъв случай не би се впуснал в идея, която е несправедлива, в ущърб на обществото или хората. Днес останах учуден от метода, по който двама души са завзели (заобградили и заградили) общинска благосъстоятелност към 140 кв.м. от толкоз доста години, че към този момент я разпознават като частна (собствена) такава.

Обръщам се към всички вас, до които ще стигне този пост - България би трябвало да спре да скланя глава пред хора, чиято цел е единствено да взимат, България е на всички и в случай че всеки съблюдава законите и дава от себе си, тя би било по-добро място за живот за нас, децата ни и техните деца. Тотално съм срещу спекулата, че преместването на спирката ще унищожи зелена повърхност, тъй като тя по статут не е такава. Ще унищожи “живата " ограда, зад която доста неща ще станат забележими, а има лица, незаинтересовани това да се случи.

Лично декларирам и поемам цялата отговорност като представител на вложителя, че това място ще бъде залесено по по-красив метод, а отредената за зеленина повърхност, на която се намира към ден-днешен спиркозаслонът (върху тротоарни плочки) ще се трансформира в една прелестна градина с история, налична за всички, тъй като е общинска, а когато нещо е на Общината, то би трябвало да е на всички! Тази къща, която ще реставрираме, е в такова положение близо 30 години в центъра на центъра на най-стария град в Европа.

Превърнала се в нарицателно за котило на бездомни и хора със зависимости, всяваща боязън във всеки родител, чието дете заран или вечер отива на учебно заведение. Ние ще променим това, тъй като обичаме Пловдив и желаеме той да бъде по-добро място за живеене и по-атрактивна дестинация за туристите. Проектът ще бъде горделивост за нас като хора, които даваме всичко от себе си, горделивост за Община Пловдив и горделивост за всеки един гражданин на града ни! Ще го създадем, тъй като можем и знаем по какъв начин - за Пловдив! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР