Павилионите на Lafka в Бургас вече са премахнати. Това става

...
</TD
>Павилионите на Lafka в Бургас вече са премахнати. Това става
Коментари Харесай

Няма ги вече по улиците на Бургас!

Павилионите на " Lafka " в Бургас към този момент са отстранени. Това излиза наяве в отговор от Община Бургас на въпрос на общински съветници, видя Burgas24.bg .

7 павилионa на територията на Дирекция ЦАУ “Приморие " към този момент са в историята. За 6 от тях срокът за унищожаване е бил 28 февруари, а за последния – 31 декември 2024 година На територията на ЦАУ " Изгрев " са били сложени 4 павилиона - 2 обекта в комплекс " Зорница “ и 2  в комплекс " Изгрев “. В ЦАУ " Възраждане “ са били издадени 4 позволения за павилиони – " Лавка “. Сроковете на тези обекти са изтичали през септември и декември 2023.  В ЦАУ " Зора “ са били ситуирани 3  броя обекти на общинска територия. Срокът на разрешителните е бил 28.02.2023 година  Има и един обект в частен парцел. На територията на Дирекция ЦАУ " Освобождение “ са отстранени 2.   И там има и един обект в частен парцел.

Всички павилиони на " Lafka " са били отстранени непринудено и са формирани констативни протоколи със снимков материал. Дължимите такси за периода на прилагане са заплатени. Издадено е едно наставление за възобновяване на тротоарна настилка след ремонт на обекта.

За освободените позиции няма административна спънка за приемане на заявление и надлежно действане за издаване на позволение по реда на чл.56 от Закон за устройство на територията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР