Пътищата на територията на град Пловдив ще бъдат насители с

...
</TD
>Пътищата на територията на град Пловдив ще бъдат насители с
Коментари Харесай

Ето какво готви МВР за шофьорите в Пловдив от 1 февруари

Пътищата на територията на град Пловдив ще бъдат насители с повече автопатрули от 1 февруари, като двойките ще бъдат взаимни сред " Пътна полиция " и " Охранителна полиция ". Това планува план на ръководството на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, заяви за Агенция " Фокус "   зам.- шефът комисар Радослав Начев. Заповедта е към този момент издадена и е в действие от 1 февруари.

Новото е, че на процедура катаджиите ще бъдат преместени на работа в шестте управления на Министерство на вътрешните работи в града.

" КАТ няма да остане без чиновници, защото те ще си останат на щат в бранш " Пътна полиция ", само че ще са с изнесени работни места в градските районни управления ", разясни Начев.

Реформата се прави за засищане на пътищата на територията единствено на град Пловдив с повече автопатрули и предварителна защита. Дежурството ще е на 24-часов режим, в тъмната и светла част на деня. Новото е, че до момента в патрулните двойки бяха единствено чиновници на " Охранителна полиция ", или единствено на " Пътна полиция ", а в този момент към този момент двойките ще са взаимни.

В региона чиновниците ще си работят по същия способи, като са структурирани по същия метод, на взаимни дежурства. Групата за основни пътища и автомагистрали си остава да действа към " Пътна полиция ", разясни Начев.

Времевият интервал на деяние на плана към момента не е решен. 

Ще се прави анализ на аварийността на пътно-транспортни произшествия и там, където има струпване и индикации, че са сектори с централизация на катастрофи, контролът ще бъде засилен както с патрули, така и с механически средства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР