Първият за сезон 2024 г. круизен кораб на понтон Дунав

...
</TD
>Първият за сезон 2024 г. круизен кораб на понтон Дунав
Коментари Харесай

В Русе посрещнаха пасажерите на първия круизен кораб с мед, питка, шарена сол и фолклорна музика

Първият за сезон 2024 година круизен транспортен съд на понтон " Дунав турс “ дебаркира в града. Пасажерите бяха посрещнати с мед, питка, шарена сол, и фолклорна музика, предава Ruse24.bg .  " River Adagio “ се движи по линията Виена – Делтата на Дунав и транспортира 145 американски туристи.

" Очакваме туристите и както всяка година Община Русе ще спомага за един сполучлив сезон. Особено ни радва, че последните години пасажери слизат и през декември месец, когато могат да посетят Русе и по време на коледните базари, което ни задължава да осигурим един по-добър туристически артикул “, съобщи заместник-кметът Златомира Стефанова, която поздрави екипа на " Дунав турс “, екипажа на кораба и туристите.

От звено " Туризъм “ бяха обезпечени брошури " Насладете се на всяка минута в Русе “, от които задграничните посетители могат да получат информация за туристическите обекти в покрайнината.

Пасажерите бяха посрещнати с мед, питка и шарена сол, както и с българска фолклорна музика, като получиха и обичайни български артикули. След акостирането на кораба им бе предоставена опцията да посетят Велико Търново и Арбанаси или да се възползват от пешеходен тур на централната част на Русе.

Вижте в нашата изложба - фотоси от идването на круизния транспортен съд на понтон " Дунав турс “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР