Първите електрически велосипеди на Lime вече са в Пловдив, което

...
</TD
>Първите електрически велосипеди на Lime вече са в Пловдив, което
Коментари Харесай

Електрически велосипеди вече и в Пловдив, клиент ги описа подробно

Първите електрически колела на Lime към този момент са в Пловдив, което подтикна жител да изпита новия вид " прекарване " и да даде своето мнение, разбра Plovdiv24.bg.

Преди броени дни мъжът е споделил усещанията си с потребителите на фейсбук групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ".

" Излизам от " Марково тепе " и виждам един от четирите велосипеда на " Лайм " и надлежно такава опция пропуща ли се?! Голяма работа, че вали. Те са труднооткриваеми. Моментална потребност от тест! Та, къси усещания:

Тежи. Повече от който и да е различен електрически велосипед, който съм пробвал. Преди два месеца във Виена употребих ел. велосипед на Lime, тъй като нямаше различен наоколо. Техните не са най-приятните по принцип и ги заобикалям, като пътувам някъде, само че несъмнено беше по-приятно возене.

С този през днешния ден малко криволичех, все едно се изучавам да карам на Балканче и мъчно нацелвах центъра на тежестта.

Останах с усещане, че предният фар, сякаш е с динамо, вместо да употребява батерията. Колкото по-бързо се движиш, толкоз повече свети.

Отделно като спреш да въртиш, светлината угасва последователно в границите на идващите 10-12 секунди, даже да се движиш. Това го усетих на алеята около Аграрния.

Не се усеща, като да има амортисьори. Поне начело. Раницата си я сложих в коша начело и минах по " Авксентий Велешки " - за малко да изскочи напълно.

Седалките са малко...Абе...Не са свръхудобни, най-малко за мъже.

И въпреки всичко е комфортен вид да се придвижиш, въпреки да не са налични всички региони в града. Може да се стигне до Гребната, " Смирненски ", " Тракия ", " Кършияка ", Център, моловете или до ФМИ.

И малко изложение:

Като за начало - градско колело е. Повечето от нас сме привикнали да се движим с планински из града. Като всеки ел. велосипед подвига подобаваща скорост с съвсем нулеви старания - взех 3 км за 15 минути в дъжда, т.е. 12 км/ч междинна скорост при очакване на светофар 4 пъти (от които цяло завъртане светофари на Сточна).

Има 3 скорости.

Дискови спирачки на предна и задна гума - малко в дъжда не се държаха идеално, само че не са неприятни.

Височината на седалката се контролира елементарно.

Предният фар е тъкмо под коша, не обезпечава видимост доста далеко.

Няма странични свелоотразители на задната гума.

Процесът по отключване има една спомагателна стъпка:

Като го отключиш от приложението, би трябвало да се измъкне един щифт, който блокира въртенето на задната гума. Вижда се на фотосите. И е на железно въже, което се изтегля на открито, с цел да може да се заключи велосипедът някъде.

Ако вкарате щифта назад, това непосредствено завършва карането в приложението и ви взима изразходената сума. 3 км за 15 минути и се спирах 3 пъти да върша фотоси - общо 18:37 времетраене = 7,86 лева

Приятно придвижване. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР