Първи по рода си регионален турнир по стрелба за служители

...
</TD
>Първи по рода си регионален турнир по стрелба за служители
Коментари Харесай

Започва турнир по стрелба, посветен на загиналите полицаи Атанас Градев и Йордан Илиев

Първи по рода си районен шампионат по пукотевица за чиновници от вътрешното ведомство, отдаден на трагичната загуба на доблестните служители на реда от Първо Районно ръководство – Бургас – Атанас Градев и Йордан Илиев, започва през днешния ден.

В шампионата, проведен от ОДМВР – Бургас в съдействие с централен състезателен клуб " Стрелкова асоциация " – Министерство на вътрешните работи, ще се включат служители на реда от разнообразни структурни звена, измежду които Районните ръководства от Бургас и района, отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас, бранш " Специализирани полицейски сили ", бранш " Специални тактически дейности ", бранш " Пътна полиция ", бургаска жандармерия и " Гранична полиция ".

Турнирът бе открит от Директора на ОДМВР - Бургас старши комисар Емил Павлов, който предложи районната стрелкова конкуренция да протече под мотото " Завинаги едни от нас! “.

В обръщението си към участниците старши комисар Павлов съобщи: " Участието ви в днешния шампионат е горделивост за всеки един от вас, тъй като с точния си мерник за следващ път ще докажете, че сте експерти и бранители на реда и спокойствието на жителите. Убеден съм, че ще следвате олимпийския принцип, при който " Важно е присъединяване, а не успеха " и ще имате спортсменски хъс! Имайте тъкмо око и спокойна ръка, сътрудници! На добър час! "

Преди закриване на формалната гала паметта на трагично починалите полицейски чиновници Атанас Градев и Йордан Илиев бе почетена с едноминутно безмълвие!

Награждаването на спечелилите в шампионата е планувано за 14.30 ч. през днешния ден на стрелкови комплекс " Капчето ", подкрепил спортната самодейност, проведена от ОДМВР – Бургас в съдействие с централен състезателен клуб " Стрелкова асоциация " – Министерство на вътрешните работи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР