Първа дупка на една от най-новите улици в Пловдив вече

...
</TD
>Първа дупка на една от най-новите улици в Пловдив вече
Коментари Харесай

Безобразие! Дупка на пътя се появи само 4 месеца след преасфалтиране на улица с Пловдив

Първа дупка на една от най-новите улици в Пловдив към този момент е реалност, видя Plovdiv24.bg . бе приключено едвам преди четири месеца, само че компрометирани елементи по обекта към този момент могат да се видят.

Ако не броим улица “Даме Груев ", това е една от най-дълго ремонтираните улица, за която. 

Впечатление прави, че страничните пешеходни пътеки, които са построени при пресечките са със напълно различен на тип и цвят асфалт, като ясно проличава, че сместа е по-различна. С просто око се виждат камъните в смеската, която е почнала да се рони, а оттова се е появила и първата дупка в пътното платно. Вижда се, че към ревизионните шахти, както и на спящите служители на реда асфалтът се рони, има разлика в равнищата сред шахтите и асфалта. Маркировката към този момент се е поизтрила тук-там, плочките по тротоарите не са редени с един надолнище, а всяка за себе си, тук-там фугираща примес и пясък към този момент липсва.

По информация на Plovdiv24.bg районната администрация na “Източен " в лицето на кмета Иван Стоянов са изпратили публично писмо с общо 27 забележки по ремонтните действия на улицата. Така ремонтът ще продължи още по-дълго до отстраняването им.

В момента строителството по улицата продължава, като към единия от жилищните блокове се построява нова ограда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР