Паркът да е зелен, в градинката зад блока да има

...
</TD
>Паркът да е зелен, в градинката зад блока да има
Коментари Харесай

Атанас Кунчев, ГЕРБ: Район Южен е с голям потенциал и почти всичко е постижимо

" Паркът да е зелен, в градинката зад блока да има вода и нови съоражения за игра на децата - това бяха дребните, само че откровени стремежи на жителите от регион " Южен ", с които имах достойнството да се срещна ", показа претендентът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион " Южен " Атанас Кунчев.

Жителите на ул. " Славееви гори " 25-29 споделиха, че от години демонстрират самодейност и поддържат околоблоковото пространство зелено и приветливо. Всеки ден по старомодния способ с кофите цялостни с вода поливат дръвчета, шубраци и цветя, които сами са засадили.

" Такива дейни и сърцати наши жители би трябвало да се подтикват и да им се оказва помощ по всеки вероятен метод. Поемам ангажимент да задвижа процедурите по стартирането на двете сондажни помпи, намиращи се в градинката. Иключително значимо общината да подкрепя дейните поданици и това е и ще бъде водещо в работата ми ", съобщи още Атанас Кунчев.

Не е по никакъв начин розово и ситуацията в парк " Кронщад " до учебно заведение " Димитър Талев " И тук има опция за възобновяване на поливната система, облагородяване на зелените зони и възобновяване на местата за отдих и игра. Правил съм го в като заместник-кмет на регион " Източен ", мога да го направя и тук. Този парк би бил с приоритет в работата ми, в случай че бъда определен за кмет на регион " Южен ", сподели още претендентът на ГЕРБ за кмет на регион " Южен " и добави:

" От срещите, които организирам, мога да кажа, че хората не желаят доста и съвсем всичко е постижимо. Човек на действието съм, който има желанието, опита и упоритостта да направи по този начин, че нещата да се случват. Всяка една среща ме окуражи от ден на ден да печеля опцията да вземам решение проблемите на " Южен ". Този регион има огромен капацитет, а виждам и че жителите са дейни и дейни. Моята работа се гради точно на положителното и взаимно съдействие сред институция и жители.

На 29.10. може да ме подкрепите с бюлетина номер 7 в бюлетината, с цел да работим за " Южен " дружно ", прикани кандадът за областен кмет Атанас Кунчев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР