Парични бонуси получиха заедно с грамотите и дипломите си зрелостниците

...
</TD
>Парични бонуси получиха заедно с грамотите и дипломите си зрелостниците
Коментари Харесай

Зрелостниците отличници от пловдивска гимназия получиха парични бонуси

Парични бонуси получиха дружно с грамотите и дипломите си зрелостниците отличници на Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване " Христо Ботев “. Днес в актовата зала на учебното заведение, където всекидневно са привикнали да излагат изделията и плановете си от часовете по процедура или пък да вземат участие в надпревари, зрелостниците бяха основни настоящи лица на церемонията по дипломирането.

Щастлив, че випуск 2024 е посочил доста по-добър резултат от предходните, шефът инж. Костадин Костадинов решил да добави към свидетелството за зряла възраст и плик със сума съгласно триумфа. Такъв получиха 14 възпитаници от специалностите " Интериорен дизайн “, " Полиграфия “ и " Мебелно произвеждане “, които приключват с триумф от 5.50 до 5.90. Първи чуха имената си Ивана Петкова и Кристина Вълчева, които се дипломират с идентичен триумф – 5.90. Криси се готви да учи " Интериорен дизайн “ в Лесотехническия университет. На кандидатстудентския изпит по изобразително изкуство изкарала 5.50, а оценките й от ДЗИ по български език и от държавния изпит за професионална подготовка са, надлежно, 5.10 и 6.00. Ивана е избрала " Икономика и бизнес “ в Пловдивския университет, където счита да взе участие в класирането с оценките от ДЗИ – 5.13 и 6.00.

" Две трети от преподавателите, в това число аз и зам.-директорът Иван Богданов, сме приключили това учебно заведение, тъй че ви очаквам да се върнете още веднъж, този път като сътрудници. За 5 години израснахте доста. Предстоят ви голям брой тествания, само че се надявам да се реализирате сполучливо. Постигайте задачите си, само че поглеждайте и надолу, с цел да не се препънете. Преценявайте действително опциите си, не забравяйте родителите и приятелите си. Бъдете почтени и обективни “, пожела шефът Костадинов и раздаде дипломите на всички 87 дипломанти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР