От Възраждане ще се борят да са първа политическа сила

...
</TD
>От Възраждане ще се борят да са първа политическа сила
Коментари Харесай

Възраждане представи водачите си на листи на изборите

От " Възраждане " ще се борят да са първа политическа мощ в идващото 51-во Народно заседание. Това сподели водачът на партията, откакто показа пред медии водачите на листи за идния на 27 октомври следващ предварителен парламентарен избор.

Пълният лист на водачите на " Възраждане ": 

Д-р е лидер на листата за 3 МИР – Варна и 25 МИР – София. Той е депутат от 47, 48, 49 и 50 Народно заседание. Идеолог и ръководител на " Възраждане “ и ПГ на " Възраждане “ в последните 4 Народното събрание.

Цончо Ганев е един от учредителите на " Възраждане “ и зам.- ръководител на " Възраждане “. Той е лидер на листата за 2 МИР - Бургас и 23 МИР – София. Висшето си обучение получава в Стопанската академия, Свищов, със компетентност " Икономика на търговията “. Той е депутат и зам.- ръководител на " Възраждане “ и зам.-председател на Народното събрание от " Възраждане “ в 47, 48, 49 и 50 Народно заседание.

Заместник-председателят на " Възраждане “- Петър Петров е лидер на листата за 12 МИР – Монтана и 24 МИР – София. Той е зам.-председател на " Възраждане “. През 2006 година приключва компетентност " Право “ в СУ " Свети Климент Охридски “. След това практикува в областта на гражданското съдопроизводство. Народен представител е от 47, 48 и 49 и 50 Народно заседание.

Водач на листата за 1 МИР -Благоевград е юрист Цвета Рангелова. Завършва висшето си обучение и придобива магистърска степен компетентност " Право “ в ЮЗУ " Неофит Рилски “. През 2002 година придобива дееспособност от Министерство на правораздаването. Член на адвокатската гилдия – Благоевград. Тя е част от 48, 49 и 50 Народно заседание, определена с гласовете от област Благоевград

Водач на листата за 4 МИР -Великотърновски е Ангел Янчев. Народен представител в 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Велико Търново. Той е един от най- сполучливите шефове на учебни заведения в страната, а за активността си е неведнъж награждаван.

Водач на листата за 5 МИР - Видин е Вера Александрова. Предприемач, който си партнира с интернационалните компании. Тя е депутат от 49 и 50 Народно заседание, определена с гласовете на област Видин.

Водач на листата за 6 МИР - Враца е Ивайло Папов. Завършва висше обучение и придобива магистърска степен компетентност " История и география “ във ВТУ " Св.св. Кирил и Методий “ през 2001 година. През 2015 година придобива магистърска степен – компетентност " Право “ още веднъж във Великотърновския университет. Той е депутат от 48, 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Враца. Историк и правист по обучение.

Водач на листата за 7 МИР - Габрово е Даниел Петров. Предприемач и ученик на Технически университет Габрово. Народен представител от 47, 48, 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Габрово.

Водач на листата за 8 МИР - Добрич е Константина Петрова. Придобива бакалавърска степен компетентност " Икономика на строителството “ в Икономически университет Варна и магистърска степен компетентност " Регионален бизнес и мениджмънт “ в Университета за национално и международно стопанство. Народен представител от 48, 49 и 50 Народно заседание, определена с гласовете на област Добрич.

Водач на листата за 9 МИР - Кърджали и 29 МИР - Хасково е Георги Георгиев. Завършил е бакалавър в ХТМУ – гр. София, компетентност " Неорганични и химични технологии “, магистратура в същия университет в катедра " Силикати “, компетентност " Стъкло, керамика и цимент “. Завършил е и специализация " Теория на неорганичните субстанции “ в химическия университет " Проф. доктор Асен Златаров “ гр. Бургас. Народен представител от 47 Народно заседание, определен с гласовете на област Кърджали, и от 48, 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Хасково.

Водач на листата за 10 МИР- Кюстендил е Димчо Димчев, приключва компетентност Аграрна стопанска система. Народен представител от 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Кюстендил.

Водач на листата за 11 МИР – Ловеч и 15 МИР - Плевен е Ивелин Първанов. Участник в състава на първия български контингент в мироопазващата задача в Камбоджа. Награден с орден на Организация на обединените нации " В работа на мира “. Писател-баталист, създател на първия български геополитически разказ " Атентаторът “. Издал романа " Бойно охранение “ и " България в Световната война “ Народен представител от 48, 49 Народно заседание, определен с гласовете на област Плевен, а в 50 Народно заседание е определен с гласовете на област Ловеч.

Водач на листата за 13 МИР – Пазарджик е Стоян Таслаков. Бакалавър Бизнес администрация и ръководство, Магистър по ръководство на планове, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз. Народен представител с гласовете на област Пазарджик в 47, 49 и 50 Народно заседание и с гласовете на Пловдив област за 48 Народно заседание.

Водач на листата за 14 МИР -Кюстендил е Димо Дренчев. Завършил е висше обучение - компетентност. " Маркетинг “. Народен представител от 48, 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Перник.

Водач на листата за 16 МИР – Пловдив град и 22 МИР - Смолян е Ангел Георгиев. Завършва във Великотърновски университет “Св. св. Кирил и Методий ", където придобива магистърска степен, компетентност “Право ". Народен представител от 47, 48, 49 и 50 Народно заседание. Той е един от учредителите на " Възраждане “. Завършил е Право във ВТУ.

Водач на листата за 17 МИР – Пловдив област е Кръстьо Врачев, инженер – технолог, приключил УХТ Пловдив. Народен представител от 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на Пловдив-област.

Водач на листата за 18 МИР -Разград е Касим Садък, който е приключил Юридическия факултет на Русенски университет " Ангел Кънчев “, където пази магистратура със компетентност право.

Водач на листата за 19 МИР- Русе е Златан Златанов. Адвокат, член на адвокатска гилдия Русе и на Адвокатския съвет, дълготраен студентски водач. Народен представител от 48, 49 и 50 Народно заседание.

Водач на листата на 20 МИР -Силистра е Маргарита Генчева. Завършила е висшето си обучение със компетентност Право на Софийски университет " Св. Климент Охридски “ през 1991 година Повече от 24 години работи като правист. Народен представител в 48, 49 Народно заседание с гласовете на софиянци, а в 50 Народно заседание - от Силистра, където е и родното ѝ село Окорш.

Водач на листата за 21 МИР - Сливен е Климент Шопов. Той е инженер по обучение, което получава в университет в Канада. Той е един от българите, които са се завърнали от чужбина в България, с цел да работят за страната ни. Народен представител от 49 и 50 Народно заседание, определен с гласовете на област Сливен.

Водач на листата за 26 МИР -София област е Ангел Славчев, член на " Възраждане “. Магистър по бизнес стопанска система от Пловдивския университет Св.Паисий Хилендарски “ и Магистър по Киберсигурност от Военна академия " Г.С.Раковски “, гр.София. Народен представител в 50 Народно заседание.

Водач на листата за 27 МИР -Стара Загора е Искра Михайлова, експерт " Връзки с обществеността “, просветителната си подготовка придобива в Бургаски университет. Народен представител в 47, 48, 49 и 50 Народно заседание, определена с гласовете на област Стара Загора и единственият депутат, съумял да обедни всички политически партии към идеята за опазване на въглищните централи и самостоятелната енергетика на България.

Водач на листата за 28 МИР – Търговище и 30 МИР - Шумен е Веселин Вешев. Предприемач, треньор и първенец по силов трибой. Народен представител от 49 и 50 Народно заседание.

Водач на листата на 31 МИР – Ямбол е Никола Димитров. Завършва висшето си обучение в Технически университет – Варна, като инженер по информационна техника и технологии. Той е депутат в 47, 48, 49 и 50 Народно заседание, избиран от област Ямбол.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР