От прокуратурата ми казаха, че Рангел е заловен сутринта. Не

...
</TD
>От прокуратурата ми казаха, че Рангел е заловен сутринта. Не
Коментари Харесай

Майката на Митко: Не знам дали да се  радвам, или да плача

От прокуратурата ми споделиха, че Рангел е хванат сутринта. Не знам дали да се  веселя, или да рева, сподели пред публицисти майката на Митко от Цалапица Атанаска Бакалова, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" 4 месеца беше доста тежко за нас. Митко не можем до го върнем. В петък от 9 часа е делото за укривателство в Районен съд - Пловдив против близнаците. Ние желаеме да чуем по какъв начин се развиват нещата. Но това дело не би трябвало да потегля. Те са съучастници в убийството. Те самите дават комплицирани показания. Единият път, че единствено единият от тях е участвал от побоя до заравянето, другият път, че и двамата са участвали, на третия път споделиха, че Рангел самичък бил копал ", уточни майката на Митко.  

Показаха ми го Рангел, много напълнял, очевидно сносно е гледан. Не знам кой му е помагал и гледал, само че той не може да стигне от Германия до Дания без пари в джоба, къде е спял, какво е ял, не знам. 

От прокуратурата са уведомили Бакалова, че чакали изгонването на Рангел, към момента подготвяли документите. Тя се надява да е по-скоро.

В петък хора от селото ще бъде пред Районния съд, където би трябвало да стартира делото за укривателство против двамата близнаци Валентин и Борислав.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР