от Hell’s Kitchen си налече гнева на много свои

...
</TD
> от Hell’s Kitchen си налече гнева на много свои
Коментари Харесай

Полина от Hell’s Kitchen влезе в евтин магазин, мрежата й скочи: Къде спа цял ден?

от Hell’s Kitchen си налече гнева на доста свои почитатели. В обществената мрежа ТикТок младата жена показа видео, направено в Пловдив. Вижте какво написа тя към фрагментите:

" Не влизайте в никакъв случай в магазини " Панда "! Това е магазинът в " Кичюк Париж " в град Пловдив, в който дамите не желаеха да ме обслужат в 19:50 часа, тъй като работели до 20 ч., забележете!!!!! "

Хората я сграбчиха на момента:

" Така, по принцип единствено човек, който не е работил в тази сфера, няма да влезе в състояние на дамите, тъй като за тези 10 последни минути те би трябвало да изчистят, да наредят стока, да си отчетат касата и какво ли още не "

" Аман от такива клиенти. Прави са хората. Работно време до 20:00 значи, че в 20:00 магазинът би трябвало да е затворен. Вие пък се сетихте баш в 19:55 да пазарувате "

" Мале, мале...тя била в Хелса и се има за хай, влезнала в магазин за левче да се прави на оборотна... Къде спа през целия ден, че се сети в този момент да си дотътриш задника за дрънкулки? ", гласят единствено три от стотиците мнения под обявата. 

Не липсват обаче и такива, които настояват, че Алатинова е права: " Това единствено в България го има. Аз пребивавам в Австрия и тук, в случай че работното време е до 18:30 примерно, последният клиент може да влезе, в случай че желае, тъкмо тогава. След което вратата за влизащи клиенти се заключва ", поддържа я друга жена.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР