от два дни, като това ще продължи до 10

...
</TD
> от два дни, като това ще продължи до 10
Коментари Харесай

От утре придвижването в Пловдив ще бъде още по-трудно

от два дни, като това ще продължи до 10 март съгласно Общината. Причината са продължаващите строително-монтажни работи по построяването на южния обходен колектор.

Временната организация по сигурност на придвижването е обозначена с нужните пътни знаци, указателни табели осведомят за обходните направления. 

От общината се извиняват на жителите за породеното стеснение, само че припомнят, че планът на ВиК за южния обходен колектор е от огромно значение за Пловдив. От фирмата-изпълнител са уверили, че ще положат старания да отворят пътя преди избрания период. Междувременно по трасето, където тръбите са към този момент сложени, стартира възобновяване на настилките, тротоарите и осветлението.

Заради пробива под Централна гара в сектора от автогара " Юг “ до източния полукръг на кръговото кръстовище. Това ще стане на следващия ден, 13 февруари, осведомят от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “.

Движението ще се прави в двете посоки в южното платно. Десният завой към ул. " Иван Вазов “ и бул. " Руски “ няма да е вероятен. Надясно ще може да се завива по ул. " Любен Каравелов “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР