От Burgas Free Tour съобщиха, че стартират сезона на безплатните

...
</TD
>От Burgas Free Tour съобщиха, че стартират сезона на безплатните
Коментари Харесай

Стартира сезона на безплатните туристически обиколки в Бургас

От Burgas Free Tour оповестиха, че започват сезона на безплатните туристически обиколки в Бургас. Началото е на 22 юни, събота. Оттогава до 1 юли обиколките ще се организират единствено в събота и неделя. От 2 юли до 15 септември ще са всеки ден. Часът на срещата е 10:00, мястото – до Часовника.

Burgas Free Tour e група от доброволци - възпитаници и студенти, на възраст сред 16 и 25 години, чиято задача е да покаже хубостта на града. Турът минава през 13 стоп-места, " наложителни “ забележителности, които крият доста секрети. Това не е скучна историческа сказка. Чрез формата на безплатните турове младежите се сближават с туристите и се трансформират в техните локални другари, които им описват за историята на града, за бита на " старите бургазлии “. Запознават ги с градски митове, които се предават единствено от уста на уста.

" През годините сме се убедили, че безплатните обиколки са забавни и за жителите на града. Бургазлии остават сюрпризирани от новите обстоятелства, които научават. Това ни разрешава да си мечтаем, че обиколките биха били един друг и забавен исторически урок за учениците на Бургас. Нашите опознавателни обиколки имат опцията да се показват на 3 езика - български, британски и немски. Burgas Free Tour не е привързан и финансиран от Община Бургас или комерсиални планове. Ние сме обединени младежи, които учат или са приключили главното си обучение в Бургас и лятото се връщат, с цел да работят за неговото развиване. КАНИМ ВСИЧКИ ГОСТИ НА ГРАДА, УЧЕНИЦИ, ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕДИИ на нашия първи тур. Очакваме Ви на 22 юни, събота, на Часовника! Повече информация за нас можете да намерите в обществените мрежи: Фейсбук, Instagram, както и в нашия уеб страница – https://burgasfreetour.com/ – лице за контакти: Георги Георгиев: 0883 596 539. “, споделят от Burgas Free Tour.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР