От 200 автобуса, които се движат, 40 са с неработещи

...
</TD
>От 200 автобуса, които се движат, 40 са с неработещи
Коментари Харесай

Кондуктори крадат от превозвачи в Пловдив

От 200 рейса, които се движат, 40 са с неработещи климатици. Това е открила инспекцията на общинското дружество " Организация и надзор на превоза ", съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

По думите на заместник-кмета наложени са наказания в размер на 300 лв.. За да се отремонтира обаче, би трябвало да се спре рейсът от придвижване и да се размени с работещ, а превозвачите акцентират липса на части.

Заместник-кметът посочи, че с въвеждането на новата електронно-билетна система ще се спрат някои неприятни практики, при които " кондукторите крадат от превозвачите " (има поради препродаването на билети - бел. ред.)

Той разяснява, че в Община Пловдив идват доста молби на жители за удължение на линии и слагане на нови спирки и така нататък, а новата система ще помогне за надграждане на към този момент съществуващата такава. 

Общинското сдружение " Екобус " е готово да взе участие в планове или посредством Плана за градска подвижност за закупуване на електрическите автобуси, които предпочитано ще извозват възпитаници и студенти и по този метод ще се понижи трафикът в града.

" Ще се промени обаче цената на билета за градския превоз, закупен от водача, като би трябвало да бъде по-висока, " добави Чонов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР