Още една - трета бариера беше сложена в центъра на

...
</TD
>Още една - трета бариера беше сложена в центъра на
Коментари Харесай

Сложиха нова бариера в центъра на Пловдив

Още една - трета преграда беше поставена в центъра на Пловдив, видя  Plovdiv24.bg. в посока Пощата, която е пешеходна част и където е разрешено прекосяването на коли единствено на живущите и е.

След в това число и на ядосани жители и десетки сигнали за всеобщо паркиране на коли, от Община Пловдив са решили да вземат ограничения., защото колите пречат на спокойствието, съня, стават кавги сред водачи, при които даже полицията не може да вземе съответни ограничения, а и е неразрешено тяхното.

На място има болард, който обаче няколко пъти беше чупен и от общината се отхвърлиха да го поправят. Затова в този момент са поставили преграда с надпис: " Преминаването през бариерата ще е допустимо с чип след 28 август, който се раздава от Оперативна програма " Паркиране и репатриране " на ул. " Христо Г. Данов " 28.

Днес улицата към този момент е разчистена от паркирани коли. Така след близо 4 години откогато съществува казусът с непозволеното паркиране на улица " Отец Паисий " най-сетне беше решен, надяваме се дефинитивно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР