Още една от поставените бариери в централната част на града

...
</TD
>Още една от поставените бариери в централната част на града
Коментари Харесай

Безсмислени ли са бариерите в Пловдив?

Още една от поставените бариери в централната част на града очевидно не работи по верния метод, а даже спомага за сигурността на спрелите в нарушаване на разпоредбите коли и трансформира улица " Отец Паисий " в своеобразен паркинг, разбра Plovdiv24.bg.

Редовен наш четец се свърза с редакцията ни, с цел да алармира за " новоиздадения паркинг " на другояче пешеходната улица и подозренията си за порочна процедура на чиновници от близкия частен паркинг.

Мъжът е прочел, където също има сложена преграда, която сякаш би трябвало да пропуща единствено избрани коли до зоната. 

В сигнала си до нас мъжът твърди, че на ул. " Отец Паисий " коли с разнообразни регистрационни номера, стоят паркирани с дни и не търпят нарушавания за тази си постъпка. 

Той показа още, че постоянно живущите търсят подпомагане от чиновници на " Общинска полиция " за казуса, само че те не подхващат никакви ограничения, с цел да санкционират нарушителите. Хората са се обръщали и към 4 РПУ - Пловдив, който са им дали отговор, че това не е в техните пълномощия.

По думите му няма съответен човек, който да дава отговор за пропускането на коли през дадената преграда.

Косвено мъжът изрази подозрения за порочна практика на пазачите от частния паркинг, намиращ се също на улицата.

Според него те безсистемно подвигат бариерата и пускат всички коли поискали да спрят там, а в техните юрисдикции всъщност влиза пропускането единствено на коли на клиенти, употребяващи казиното.

Припомняме Ви, че след голям брой сигнали на жители по отношение на всеобщото паркирани коли в региона. 

В момента улица " Отец Паисий " е пешеходна зона, където е разрешено прекосяването на коли единствено на живущите и работещите там и е забранено паркирането на всевъзможни други транспортни средства.

От приложените фотоси към сигнала се виждат към 10 паркирани автомобила от всевъзможен вид. Надяваме се притежателите им в действителност да имат причина за пребиваваното си там, а не да се възползват от опцията да прецакат системата и гратис да паркират в централната част на Пловдив.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР