Оригинални статуетки ще получат победителите в Международния конкурс за млади

...
</TD
>Оригинални статуетки ще получат победителите в Международния конкурс за млади
Коментари Харесай

Най-добрите млади пианисти в конкурса Милчо Левиев в Пловдив ще получат ръчно издялани статуетки

Оригинални статуетки ще получат спечелилите в Международния конкурс за млади пианисти " Милчо Левиев ", който ще се организира в Пловдив от 6 до 11 юли 2024 година. Това заяви в предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус " Вики Алмазиду, брачна половинка на международно известния музикант. 

" Не знам децата дали ще го оценят това, само че всяка статуетка няма да се излива, а ще се създава ръчно от известния художник и ваятел Наско Карадечев, който беше по този начин добър да ни предложи всички статуетки да се вършат ръчно ", сподели Алмазиду.

" Това е една дребна истинска пластика, която децата ще имат, като никоя друга. Дори " Оскарите “ се изливат, само че нашата статуетка не ", добави Алмазиду.

В регламента на състезанието са изброени всички награди, които ще се раздават на спечелилите.

" Има една огромна премия на сдружението " Милчо Левиев ", която е 2 500 лв., има две огромни награди от Община Пловдив, които също са по 2 500 лв.. Има една огромна премия за едногодишно образование за 2 500 лв. от Нов български университет. И по-късно следват първа, втора, трета премия в по-малката група и също надлежно първа, втора и трета в по-голямата група, като в огромната група са малко повишени премиите, само че са отново задоволително стимулиращи награди ", добави Вики Алмазиду.

Ще има и награди за всички участващи - всевъзможен тип фланелки, тениски, с лого, папки, чанти и така нататък – всичко, което ще им би трябвало за тези няколко дни в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР