ОП Чистота днес представи част от новата си техника, предаде

...
</TD
>ОП Чистота днес представи част от новата си техника, предаде
Коментари Харесай

Огромен проблем пред Пловдив заради новите големи жилищни комплекси!

Оперативна програма " Чистота " през днешния ден показа част от новата си техника, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Първите 8 машини към този момент са доставени в базата на комуналното дружество. Шефът на общинското дружество обаче назова нов проблем за Пловдив, който е зародил в резултат на построяването на нови огромни жилищни комплекси - изключително в южната част на града ни.

Ето какво тъкмо сподели той:

" Район " Южен " много се разшири в последно време и на доста места при утринното обслужване на контейнерите се получава по този начин, че до следобяд те още веднъж са запълнени.

Ако идващото им обслужване е на другата заран, се получава проблем, тъй като кофите са претъпкани и част от отпадъците към този момент са отвън тях. Затова с новата техника желаеме най-малко сериозните точки да ги минаваме по два пъти дневно.

Говорим за входно-изходните артерии на региона и новите огромните комплекси там. Много бързо се разраства регионът като брой поданици - на един от " Оазис " -ите да вземем за пример има ситуирани 16 контейнера и те още следобяд са претъпкани ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР