Окръжният съд в Бургас определи мярка домашен арест спрямо Атанас

...
</TD
>Окръжният съд в Бургас определи мярка домашен арест спрямо Атанас
Коментари Харесай

Домашен арест за мъжа, причинил смъртта на 33-годишната Янита

Окръжният съд в Бургас дефинира мярка " домакински арест " по отношение на Атанас Андонов, упрекнат за злополуката, която стана на пътя Бургас - Средец преди седмица. При случая на място почина 33-годишната Янита Пепелянкова, а майка й и двете й деца са в болница.

Както  Burgas24.bg  информира случаят стана на 9 март преди 15 часа през днешния ден в пътната права Бургас - Средец в региона на разклона за Черни връх. При преден удар сред два автомобила почина 33-годишната бургазлийка, пътуваща на предната дясна седалка в един от колите - “Ситроен С 3 ", каран от 53- годишната й майка.

Водачът на отговорния автомобил - “БМВ " - 59 -годишен мъж от село Константиново не е потърпевш. Той е тестван е да приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са негативни. 

По време на следствието е открито, че управляваният от ХЕЖД лек автомобил е навлязъл в лентата на насрещно придвижване и по този метод е позволил пътнотранспортно произшествие с автомобила, с който са се придвижвали потърпевшите лица.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор е постановено лишаване на свидетелството за правоуправление на МПС на обвинения.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР