Окръжна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Стоил

...
</TD
> Окръжна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт спрямо Стоил
Коментари Харесай

Обвиниха мъж за отцеубийство в пловдивско село

Окръжна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на Стоил Терзиев, на 41 година Той е предаден на съд за това, че на 17.03.2022 година в с. Неделево, общ. Съединение, обл. Пловдив, съзнателно е умъртвил Антон Терзиев, на 64 година, чиято гибел е настъпила на 18.03.2022 година, като убийството е осъществено във връзка с татко, по изключително непосилен метод и с особена свирепост – закононарушение по член 116 ал.1 т.3. прочие 1 и т.6 пр.2 и прочие 3 вр. член 115 от Наказателния кодекс.

Антон Терзиев и Стоил Терзиев, татко и наследник, живеели в къща в с. Неделево, обл. Пловдив. Между двамата възниквали разногласия след приложимост на алкохол. Скандалите от време на време прераствали във физическа разпра, само че без да се стига до пострадвания.

На 16 март 2022 година двамата още веднъж седнали в къщата да се почерпят с алкохол и по-късно вечерта бащата лежащ да спи. Синът останал на масата. Бащата се събудил в ранните часове на 17 март 2022 г.  и споделил, че ще излезе на открито. Стоил Терзиев го предизвестил да не върви на никое място. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото изиска. Стоил Терзиев се ядосал и го блъснал, при което Антон Терзиев изгубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб. Поради тази причина Стоил Терзиев почнал да му нанася удари по цялото тяло, което се случило в дома и на двора на къщата. От очевидец на протичащото се бил подаден сигнал на тел. 112.  На място пристигнали медицински и полицейски екипи. Въпреки оказаната лекарска помощ, на 18 март 2022 година Антон Терзиев умрял от пострадванията си.

Спрямо обвинения Стоил Терзиев е взета мярка за неотклонение " задържане под стража “. Предстои Окръжен съд–Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР