Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо А.Р., на 32 г.

...
</TD
>Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо А.Р., на 32 г.
Коментари Харесай

Младеж изживя истински кошмар във влак на гара Пловдив, бил е сам в купето

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на А.Р., на 32 година Той е предаден на съд за това, че на 16.08.2022  година в Пловдив, при изискванията на рисков рецидив е лишил непознати движими движимости – пари и мобилен телефон, от владението на другиго – потърпевшия 20-годишен мъж, като е използвал за това заплашване – закононарушение по член 199, алинея 1, т.4, вр. чл.198, ал.1, вр. член 29, алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 16 август 2022 година към 3 часа през нощта на жп гара Пловдив А.Р. се качил в бързия трен от Бургас към София, до момента в който имал престой. Той влезнал в купето, където се намирал 20-годишният мъж. В помещението нямало други пасажери. А.Р. извадил нож, с който заплашил потърпевшия, и изискал да му съобщи движимостите си.

20-годишният мъж се уплашил, отворил чантата си, извадил оттова дребна сума пари и мобилния си телефон, всичко на обща стойност 467 лв.. След към една минута престой във влака А.Р. слязъл, минал през чакалнята и се отправил към квартал " Изгрев “ в Пловдив.

Там предложил мобилния телефон за продажба на преминаващи около него хора. Един от тях го купил за 200 лв.. Пострадалият подал сигнал на тел. 112, като по-късно причинителят на действието е открит и арестуван от полицията.

А.Р. е осъждан. Спрямо него е взета мярка за неотклонение " задържане под стража “. Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР