Окръжен съд – Бургас призна Петър Биберов - Кюфтето, Данаил

...
</TD
>Окръжен съд – Бургас призна Петър Биберов - Кюфтето, Данаил
Коментари Харесай

Затвор за Кюфтето и другите, запалили апартамента на бургаски фоторепортер!

Окръжен съд – Бургас призна Петър Биберов - Кюфтето, Данаил Стефанов и Румен Янакиев за отговорни за палежа на жилището на фоторепортера Борислав Пенков, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Кюфтето ще лежи в пандиза 3 години и 3 месеца, при първичен " общ " режим. Присъда " Лишаване от независимост " от по 3 години и 8 месеца е наложена на Стефанов и Янакиев при първичен " непоколебим " режим.

Окръжен съд – Бургас призна Биберов, в качеството на подстрекател, а Данаил и Румен, в качеството на причинители, за отговорни в това, че на 14 октомври 2018 година, към 03:25 ч., в съучастничество посредством възпламеняване на запалителна течност, запалили апартамент в к-с " Зорница ", благосъстоятелност на Пенков. Пожарът е представлявал заплаха за живота на живущия в запаления апартамент, както и за останали намиращи се в жилищния вход жители. Съдът призна за невиновни тримата по в началото повдигнатите им обвинявания в това, че от пожара са последвали обилни вреди на гореописаното жилище, благосъстоятелност на Пенков в размер на 18 928 лева и във връзка с част от лицата.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15- дневен период.

Бургаският областен съд удостовери и взетите по отношение на подсъдимите ограничения за неотклонение " Подписки ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР