Около 2 месеца ще реконструират първия етап от Рогошко шосе

...
</TD
>Около 2 месеца ще реконструират първия етап от Рогошко шосе
Коментари Харесай

Първият етап от ремонта на Рогошко шосе - 530 метра за 2 месеца

Около 2 месеца ще реконструират първия стадий от Рогошко шосе - от началото на улицата в града до бул. " Марица север ". По време на ремонта ще бъде обезпечен обходен маршрут за колите и към този момент има утвърдена краткотрайна организация на придвижването. Това заяви пред медиите Паун Иванов - шеф на компания " ИСА 2000 ", която ще прави дейностите, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Дължината на правата е 530 метра и ремонтът би трябвало да бъде приключен за 2 месеца. Шосего до землищната граница на община Пловдив е към 5 километра и цялостната реорганизация ще продължи 2 години. През втория стадий - от гробищата до кръговото кръстовище, придвижването ще се затваря на половина, сподели Иванов. 

Ремонтът обгръща замяна на цялата структура на пътя – земно легло, асфалт, нови канавки, нова канализация, тротоари, улично осветяване. Предвидено е да се засадят към 100 чинара. Няма да има велоалея.

Обектът е на стойност 15 млн. лева с Данък добавена стойност, 12.5 млн без Данък добавена стойност. За тази година са обезпечени 3.5 милиона. 

Движението няма да се затваря изцяло, има обходен маршрут като краткотрайната организация на придвижването е съгласувана с КАТ.

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР