Около 03.10 ч. на 26 август на бургаската улица Чаталджа

...
</TD
>Около 03.10 ч. на 26 август на бургаската улица Чаталджа
Коментари Харесай

Полицаи откриха много канабис в стая в хотел България

Около 03.10 ч. на 26 август на бургаската улица " Чаталджа " чиновници от бранш " Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР - Бургас спрели за инспекция лек автомобил " Мазда 6 “ със софийска регистрация, ръководен от 49-годишен софиянец. Той е тестван за приложимост на алкохол и опиати. Вторият тест отчел позитивна проба за приложимост на канабис. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа, като автомобилът е конфискуван.

По време на огледа на автомобила в багажника му е открита и конфискувана пластмасова декоративна бутилка, съдържаща суха зелена тревна маса – канабис, с тегло към 20 грама. По необходимост е осъществено претършуване на населяваната от 49-годишния мъж хотелска стая в хотел " България “. Там са открити и конфискувани  двулитров, еднолитров и половин литров стъклени буркани, съдържащ суха зелена тревна маса - на глави до гърловината – канабис, както и  сумата от 22 940 лева

Общото количество на конфискувания канабис е към 300 грама. Софиянецът е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР