Оказа се, че американката Лаура Перголизи, или LP, както се

...
</TD
>Оказа се, че американката Лаура Перголизи, или LP, както се
Коментари Харесай

Вериги, сутиени и дрехи хвърчаха по време на изпълнението на LP в Пловдив

Оказа се, че американката Лаура Перголизи, или LP, както се назовава, има ужасно доста фенове в Пловдив, или измежду посетителите на Франкофоли, който се организира в града под тепетата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Самата тя е родена в Лонг Айлънд, Ню Йорк, само че има италиански корени. Обича мъжките костюми, татуировките и има супер различим глас. LP е не за първи път в България, а по време на фестивала нощес извърши части от последния си албум Churches.

LP се появи на сцената в сексапилен мъжки костюм и с небрежна прическа, като на няколко пъти си акомпанираше сама с разнообразни китари, защото с изключение на реализатор, тя е и брилянтен музикант. В групата си, където доминират китарите, има също толкоз блестящи музиканти, които дружно с нея вършат ужасно шоу. Всичко това нажежи до край пристрастеностите и към сцената захвърчаха сутиениу лелезници, якета, и други интимни облекла на почитателки на LP.

На гласа на американската изпълнителка може да се завиди, защото тя извършва високи тонове с невероятна лекост и устойчивост. 

Лаура Перголизи, или LP е създател на шлагери за огромни имена в музиката като Шер, Риана, Кристина Агилера, Рита Ора и Бекстрийт бойс. Песента ѝ Lost On You я изстрелва в интернационалния шлагер хоризонт през 2015.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР