ОИ Старинен Пловдив има голяма нужда от специалисти, които да

...
</TD
>ОИ Старинен Пловдив има голяма нужда от специалисти, които да
Коментари Харесай

Вижте какви специалисти търсят в Пловдив

ОИ " Старинен Пловдив " има огромна потребност от експерти, които да обслужват обектите в разгара на летния сезон, заяви в предаването " Цветовете на Пловдив " на Радио " Фокус " шефът на резервата доцент доктор Елена Кантарева. Поради огромната посещаемост на обектите в действителност имаме огромна потребност от хора, изключително в дейния сезон, сега. Но някак си съумяваме да се оправим ", уточни Кантарева.

Тя разясни, че през годините са имали много доброволци. В момента " Старинен Пловдив “ си сътрудници с Гимназията по туризъм, чиито възпитаници идват на процедура при тях. Имат контракт и с Пловдивския университет, както и с други висши учебни заведения, с които си партнират. Те също подкрепят резервата при посрещането на туристите.

" Но още хора несъмнено трябват. Не мога да кажа тъкмо какъв брой и освен за Базиликата, която е най-вече посещавана. Ако погледнем обстановката в целия " Старинен Пловдив ", всичките ни обекти сега са извънредно посещавани и имаме потребност от хора, експерти, най-много във връзка с обслужване на туристите ", сподели доцент доктор Елена Кантарева.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР