Огромен ритейл парк се изгражда в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това

...
</TD
>Огромен ритейл парк се изгражда в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това
Коментари Харесай

Огромно нещо строят в Пловдив, вътре ще има всичко

Огромен ритейл парк се построява в Пловдив, научи Plovdiv24.bg . Това се случва в " Кючук Париж " върху терен от близо рекордните 42 декара, ситуиран на основна локация сред бул. " Кукленско шосе " и ул. " Индустриална ". По план се планува да има ново трасе, минаващо през ритейл парка, което да свързва бул. " Никола Вапцаров " с бул. " Кукленско шосе ", което ще сътвори огромно улеснение за жителите на региона.  

PARKMAXX RETAIL PARK ще бъде не просто най-големият в Пловдив, само че и един от най-мащабните в страната. Отдаваемата комерсиална повърхност ще бъде над 20 000 кв.м., където ще има десетки нови търговски обекти.

Очаква се посетителите да имат достъп до най-различен тип услуги и артикули - магазин за хранителни артикули, магазин за електроника, магазини за спортни артикули, мода, дрогерия, аптека, оптика, детски център, банков клон, казино, фитнес и други.

Местоположение: Пловдив, бул. " Кукленско шосе "

Етажно систематизиране: партер, първи етаж и открит паркинг

Паркоместа:  над 350

Проектът е в развой на създаване. Локацията се отличава с чудесно местонахождение и видимост, елементарен достъп от всички елементи на града и близките региони с авто и публичен превоз.

Тенант микс: международна верига супермаркети, магазин за електроника, доста известни интернационалните фешън марки, спортни магазини, дрогерия, аптека, оптика, фитнес, детски център и други.

Планирано е откриването на Етап 1 да е тази година, а на Етап 2 - следващата година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР