ОД МВР Пловдив внася следното уточнение по повод медийна

...
</TD
> ОД МВР Пловдив внася следното уточнение по повод медийна
Коментари Харесай

Тотален обрат! Арестуваха дрогиран и неправоспособен 21-годишен криминален тип, возил ученичка

ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив внася следното конкретизиране във връзка медийна обява за избягали от органите на властта незаконни мигранти край Пловдив:

" На територията на региона през последните дни няма открити нелегално пребиваващи чужденци. Тази заран полицейски автопатрул направил опит за прекъсване на джип " Мерцедес " на автомагистрала " Тракия ".

Водачът обаче не се е подчинил и траял по пътя си, като отбил през пътен възел Цалапица и минал през селото. В землището колата е открита от последвалите я полицейски чиновници с 21-годишния й водач и малолетна пътничка.

След огледа и последвалите дейности изрично не са добити данни дружно с двамата да са пътували други хора, в това число и мигранти. Младежът е с криминалистични регистрации, недееспособен, а пробата му за приложимост на наркотични субстанции реагирал позитивно.

Задържан е за 24 часа. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 270 от Наказателен кодекс - разстройване на полицейска инспекция. Уведомена е прокуратурата ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР