Очакваме приходите да се завишат, те не са такива, каквито

...
</TD
>Очакваме приходите да се завишат, те не са такива, каквито
Коментари Харесай

Здравко Димитров: С опъната ръчна спирачка работихме с Общинския съвет

Очакваме приходите да се завишат, те не са такива, каквито планирахме да са. Надяваме се хората, като се приберат от почивки, да платят това, което имат като отговорности. Миналата година събираемостта беше 75%, в този момент се надяваме да е малко по-голяма. Това съобщи разяснява заместник-кметът във връзка с неприятната събираемост на налозите, която се следи сега, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Но беше значимо да приемем бюджета, с цел да могат чиновниците и служащите в Общината, в това число и общинските предприятия да получат 10% нарастване. То ще е със задна дата от 1 януари ", изясни заместник-кметът.

" Не можем да спрем разноските и издръжката на нашите звена, по всички сфери сме заложили прехрана - просвета, спорт, само че не сме вдигали налозите. Има планувани средства в бюджета за това. Разчитаме че, откакто градът се усилва, да има повече събираемост. ", добави той.

Кметът подсети, че в допълнение има 19 млн. лв. събираемост от страната, като верифициране на разноски по планове. 

" Продажбите стопираха от дълго време, има хора, които имат право да си купят жилища и ние не им позволихме, за какво? ", попита риторично кметът.

Той дефинира като " сложна " работата си с Общинския съвет през мандата: " С опъната ръчна спирачка работихме ", безапелационен бе той в оценката си.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР