Очаква се до края на октомври осветлението на път II-86,

...
</TD
>Очаква се до края на октомври осветлението на път II-86,
Коментари Харесай

Казаха кога ще бъде възстановено осветлението на пътя между Пловдив и Асеновград

Очаква се до края на октомври осветлението на път II-86, в да бъде възобновено, сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова по време на парламентарен надзор. 

Тя изясни, че през април тази година е било предоставено на пътноподдържаща компания да извърши ремонт и да възвърне осветлението на пътя, само че през юни е определен нов реализатор за пътно поддържане за област Пловдив. 

По думите на служебния министър поради това се е наложило възобновяване на осветлението да бъде предоставено на новия реализатор, само че част от предоставените действия не са включени в заданието и поради това компанията е предложила свои цени, които са предоставени на Института по пътища и мостове за инспекция. 

След инспекцията осъществяването ще бъде предоставено, като това евентуално ще стане през септември с интервал на осъществяване не по-дълъг от 45 дни, т. е. до края на октомври осветлението ще бъде възобновено, тъй като през зимата това е доста значимо, сподели Каритарова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР