Община Русе удължава срока за набиране на предложения за включване

...
</TD
>Община Русе удължава срока за набиране на предложения за включване
Коментари Харесай

Община Русе удължава срока за набиране на предложения за включване в Общинския консултативен съвет по въпросите за младежта

Община Русе удължава периода за набиране на оферти за включване в Общинския съвещателен съвет по въпросите за младежта, който следва да бъде образуван. Подаването може да се прави до 12 март.

Новосъздадената конструкция ще подкрепя работата на администрацията по въпросите, свързани с младежките политики, и ще даде опция на младежите да вземат участие интензивно в публичния и стопански живот на общината, както и ще ги приобщи в процеса на ръководство на локално равнище. Решението за основаването на организацията бе гласувано през месец септември 2023 година от Общинския съвет.

В съвета могат да се включат:

- Представители на юношески неправителствени организации.

- Представители на неправителствени организации, работещи с и за младежите и осъществяващи активността си на територията на общината.

- Представител на национално представителни юношески организации по смисъла на член 22 от Закона за младежта, които правят активност на територията на община Русе.

- Представители на училищен препоръки от държавни, общински и частни учебни заведения на територията на община Русе.

- Председатели на студентски препоръки от висши учебни заведения на територията на община Русе.

- Представители на бизнеса, браншови организации и синдикати, подпомагащи осъществяването на юношески политики и начинания.

Предложенията следва да са подписани от формален представител на организацията и да съдържат изчерпателна обосновка. Подаването се прави на книжен притежател в деловодството на Община Русе или подписани с електронен автограф на имейл [email protected].
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР