Община Русе ще стартира цялостна подмяна на настилката в двора

...
</TD
>Община Русе ще стартира цялостна подмяна на настилката в двора
Коментари Харесай

Детска градина Приказен свят в Николово ще има нова настилка 

Община Русе ще започва цялостна замяна на настилката в двора на детска градина " Приказен свят “ в село Николово. Решението беше взето след визитата на заместник-кмета Енчо Енчев, който организира среща с шефа на детското заведение Светла Яркова.

Полагането на новата настилка от щампован бетон ще започва в границите на идващите няколко седмици, като мярката е продължение на ремонтните действия от 2023 година, когато беше осъществена цялостна замяна на дограмата на постройката. Финансирането на дейностите по възобновяване на настилката, която обгръща повърхност от 1 декар, ще бъде обезпечено от личния бюджет на Община Русе.

През идната година се планува и поетапна замяна на детските уреди за игра в двора на градината, в която се образоват 120 деца.

Подобряването на инфраструктурата в просветителните институции е приоритет за Община Русе, която годишно отделя средства за ремонтни действия. През 2023 година за възстановяване на материално-техническата база в образователните заведения в общината са изразходени над 150 000 лева.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР