Община Пловдив обявява на търг за срок от 5 години

...
</TD
>Община Пловдив обявява на търг за срок от 5 години
Коментари Харесай

Община Пловдив обявява на търг за кафе-ресторанта на Лятно кино Орфей

Община Пловдив афишира на търг за период от 5 години кафе-ресторанта на Лятно кино " Орфей “. До началото на 2022 година Лятното кино беше ръководено на концесия. След преустановяване на концесионния контракт и предаване на ръководството на общинската администрация, сцената беше реновирана – бяха сменени седалките на всичките 706 седящи места, ремонтираха се ВиК и ел. инсталациите и беше направено освежително боядисване.

В западната част на постройката е ситуиран кафе-ресторант, който се състои от пет независимо обособени пространства, с обща повърхност 122,82 кв.м.  Назад в годините този обект е работил като заведение и е била употребена алеята пред киното, върху която са разполагани маси за сервиране навън. Община Пловдив желае да резервира това предопределение, тъй като смята, че ще се употребява както от живеещите в региона, по този начин и от посетителите на събития, които се организират през целия летен интервал на откритата сцена.

Началната тръжна цена е 838,93 лева без Данък добавена стойност, а депозитът за присъединяване е 2000 лева и следва да бъде импортиран до 15.00 ч. на 11 май.

Търгът е с скрито наддаване и ще се организира на 12 май 2023 година от 11.00 ч. в Дома на културата " Борис Христов “.

Тръжните  документи са на стойност 500 лева,  заплащат се в касата на Община Пловдив на пл. " Ст. Стамболов “№1 и се получават от дирекция " Общинска благосъстоятелност “ на пл. “Централен “1.

.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР