Община Пловдив е изправена пред угрозата да върне 20 милиона

...
</TD
>Община Пловдив е изправена пред угрозата да върне 20 милиона
Коментари Харесай

Ще връща ли Пловдив 20 милиона заради Брезовско шосе?

Община Пловдив е изправена пред угрозата да върне 20 милиона лв. поради забавения ремонт на " Брезовско шосе ". Строителният обект е част от Водния план за реорганизация на водопровода и канализацията и създаване на Северния обходен колектор.

Проектът трябва да бъде приключен до края на 2023 година, само че повече от явно е, че  срокът няма да се съблюдава. И защото построяването на обекта е с европейско финансиране, общината ще би трябвало да върне парите, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Припомняме, че по-рано през днешния ден съобщихме, че , тъй като Община Пловдив не им е платила за август и септември към 50 000 лв.. 

В общинския бюджет са планувани средства за изследванията на Плоската могила, през която минава значимото инженерно оборудване. Средствата обаче не се превеждат регулярно към специалистите.

Археолозите имат позволение за цялата календарна година и могат да са на обекта даже в студени дни, когато времето разрешава и не вали. На терена работят редом със строителната компания и, откакто машините разкрият избран бранш, те изследват обекта, поради което работата върви извънредно постепенно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР