Община Бургас беше отличена на церемонията Annual Business Awards 2024

...
</TD
>Община Бургас беше отличена на церемонията Annual Business Awards 2024
Коментари Харесай

Голямо отличие за Община Бургас

Община Бургас беше отличена на церемонията Annual Business Awards 2024 в категорията, отчитаща приноса на локалната власт към развиването на бизнеса. Това се случи по време на Десетото юбилейно издание на Балканските бизнес награди. От името на кмета Николов цлатната статуетка одобри заместникът му Станимир Апостолов. Сред претекстовете за отличаването на Община Бургас са въведените интегрирани интелигентни системи и цифрови решения в платформата Smart Burgas.

Наградата е оценка за напъните на Община Бургас да сплоти разнообразни по тип цифрови услуги, да редуцира административните процедури и да даде информация в действително време за въведените умни решения, ориентирани към локалния бизнес, жителите и гостите на града.

Специалният раздел, отдаден на бизнеса, съдържа информация за свободни терени в индустриалните зони, статистически данни, визуализирани са локалните компании по икономическа активност, местонахождение и брой чиновници в бизнес карта. Публикувана е информация за локални професионални гимназии и университети, с цел да се обезпечи лесна връзка с фирмите, които търсят фрагменти. Осигурена е и опция за оповестяване на свободните работни места, с цел да се улесни процесът на намиране на фрагменти.

Smart Burgas дава директна връзка към цифровата туристическа платформа GotoBurgas която, с изключение на информация и календар със спортни, туристически и бизнес събития, обезпечава директна връзка с локални хотели, заведения за хранене и туристически обекти.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР