Областният управител не е обявил война на нито една от

...
</TD
>Областният управител не е обявил война на нито една от
Коментари Харесай

Областният управител Стоян Христов категоричен: Не съм обявил война на нито една от 14-те общини в област Благоевград

Областният шеф не е оповестил война на нито една от 14-те общини в Област Благоевград. Това сподели регионалният шеф Стоян Христов на ексклузивен брифинг по отношение на конференцията на кмета на Община Благоевград Илко Стоянов във връзка върнатото решение за Индустриалната зона в Зелен дол, съобщи кореспондент на " Фокус “.

По думите на Христов, казаното от кмета по наличие прилична на изнесените записи от преди броени дни, в които се приказва искрено против страната. Той добави, че кметът Стоянов даже си е разрешил персонални нападки. Областният означи, че не за първи път, градоначалникът на Благоевград си разрешава да приказва за уволнения, както на регионалния шеф, по този начин и на чиновници в Общинска администрация.

" В изказванията се приказва за война, само че не знам за каква война става въпрос. Уверявам ви, че регионалния шеф не е обявявал война, на която и да е община в Област Благоевград. На територията ни има 14 общини. До в този момент кмет на община не е реагирал по този метод по отношение на контрола, който реализира Областна администрация “, означи Христов.

По отношение върнатото решение, което стана мотив за нападки от страна на кмета Стоянов, госпожа Александрова, която е старши специалист в дирекция " Административен надзор “ съобщи, че преди да се направи смяна в собствеността на парцелите, би трябвало да се промени тяхното предопределение.

Областният шеф от своя страна уточни, че решението е било върнато, с цел да може да се поправят позволените пропуски, като даже в претекстовете, с които е върнато решението, е разказан метода, по който Общински съвет да се поправя.

" Ние даваме инструкции да се извърви процедурата “, акцентира той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР