Областният управител на Русе Драгомир Драганов посети СУ Христо Ботев“

...
</TD
>Областният управител на Русе Драгомир Драганов посети СУ Христо Ботев“
Коментари Харесай

Драгомир Драганов към възпитаниците на СУ Христо Ботев: Обичайте и уважавайте българския език! Четете и бъдете грамотни!

Областният шеф на Русе Драгомир Драганов посети СУ " Христо Ботев “ по случай 24 май. " Обичайте и уважавайте българския език! Четете и бъдете грамотни! Бъдете пазители на нашата книжовност и където и да отидете по света бъдете посланици на българската просвета “, с тези думи Драганов се обърна към възпитаниците на образователното заведение, оповестиха от Областната администрация.

На учителите той пожела да не престават да будят съзнанието на младото потомство. " Подпомагайте развиването на критично-мислещи персони, които на следващия ден със знанията и уменията си ще работят за съвременна и просперираща България ", добави регионалният шеф.

Той уточни още, че с помощта на професионализма и отдадеността на шефа Теодор Коцев през годините учебното заведение се е утвърдило като пример за просветителна институция. По думите на Драганов Теодор Коцев е съчетал сполучливо традициите и нововъведенията и по този метод е предиздвикал повече младежи да преоткрият смисъла на науката и образованието.

Припомняме, че в най-старото русенско учебно заведение се образоват над 1000 възпитаници от 1 до 12 клас. Днес по време на тържеството бяха изпратени и над 60 зрелостници. Драганов връчи и приветствен адрес на заместник-директора на СУ " Христо Ботев “ Соня Маринова, която беше хазаин на събитието.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР