Областна администрация – Русе публикува на интернет страницата си подробна

...
</TD
>Областна администрация – Русе публикува на интернет страницата си подробна
Коментари Харесай

Популяризират фестивалите и празниците в Русенско

Областна администрация – Русе разгласява на интернет страницата си подробна информация за фестивалите и празниците в района. Така общо 54 събития, трансформирали се към този момент в традиция за региона, откриха своето място на портала. 

" Считам, че Русе и районът имат доста огромен туристически капацитет и могат да предложат разнородни благоприятни условия за отмора “, разяснява регионалният шеф Данаил Ковачев. Според него дигитализацията в тази сфера е от значително значение, тъй като в днешно време онлайн ресурсите са главният способ за достъп до настояща информация.

Предстои и правенето на туристически справочник за региона. За неговата подготовка от осемте общини от района до края на месеца се чака подробна информация. Желанието на Областната администрация е в началото създаденият настоящ туристически справочник за Русенско да бъде оповестен в цифров формат и наличен за свободно прилагане на формалната интернет страница на администрацията. На идващ стадий, ще се търси опция както за неговия превод на британски и румънски език, по този начин и за отпечатването и разпространяването му.

Инициативата е по отношение на одобрената Областна тактика за стабилно развиване на туризма в област Русе 2020 – 2030 година и Плана за деяние към нея. Публикуваната информация ще бъде от време на време допълвана и обновена.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР