Новият кмет на Община Благоевград представи част от екипа, с

...
</TD
>Новият кмет на Община Благоевград представи част от екипа, с
Коментари Харесай

Ясни са имената на част от екипа, с който ще работи Методи Байкушев, ето кои са те

Новият кмет на Община Благоевград показа част от екипа, с който ще работи по време на своя четиригодишен мандат, съобщи кореспондент на " Фокус “.

По време на първия си брифинг пред медиите той разгласи, че във времето екипът ще се добавя с още специалисти и експерти.

" Първият член на екипа, с който започваме работа още незабавно е Ася Иванова. Тя е правист с дълготраен опит, работила е в региона на енергетиката и в банковото дело. Предстои одобряване на нова конструкция на администрацията, която ще бъде призната дружно с бюджета. Тогава ще бъдат опредени окончателните позиции на тези хора. За момента тя ще бъде зам.-кмет по икономическото развиване. Главен секретар ще бъде Деси Виатанова, също адвокати, с опит и в областта на финансите и банковото дело “, сподели още той.

Боряна Шалявска ще оглави дирекцията по икономическо развиване. Тя е с дълготраен опит в АУБ, работила е с много Неправителствени организации в региона на развиването на бизнеса и образованието.

Главен специалист " Връзки с обществеността “ ще бъде Мерлин Симонска. Част от екипа е и госпожа Адряна Топурска, която ще оглави дирекцията по административно и осведомително обслужване. София Граченова също е с дълготраен опит, сертифициран инспектор в обществени бранш. Последно е била инспектор в Сметната палата. Тя ще се причисли към финансовата дирекция.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР