Нисък, плешив и с квадратна глава левак броди по анцуг

...
</TD
>Нисък, плешив и с квадратна глава левак броди по анцуг
Коментари Харесай

Сигнал: Човек с квадратна глава броди по тъмно в Кючука и прави бели

Нисък, плешив и с квадратна глава левак броди по спортен екип и риза в Кючука и прави бели. Това твърди постоянен четец на Plovdiv24.bg . Ето за какво:

" Обръщам се към кючукпарижани посредством Вашата медия. Уважаеми съкварталци, вижте какво се случва вечер с колите ви! Снощи в 22:22 часа чух автомобилни аларми и поредни удари в непосредствена непосредственост до " Събота пазара ". 

Когато се демонстрирах на прозореца, забелязах невисок, плешив господин, с квадратна глава и зачервени бузи с риза и спортен екип, който се разхождаше по улицата с пазарска количка. Същият използваше автомобилните  огледала за боксова круша. Явно господинът е левак, тъй като удряше единствено с лявата ръка. Беше подкарал по ред колите по улицата, като не пропускаше.

Трясъците отекваха в нощта, до момента в който алармите свиреха, а този си вървеше устремено към идната " цел "! Може би денем го е напекло мощно слънцето, а може би има любовна драма или различен проблем, само че чупенето на непознати коли по улицата не взема решение проблемите.

Жител съм на квартала и в късните часове постоянно се следят сходни гледки. За мен не е ясна повода, заради която вечерно време в този квартал ставам постоянно очевидец на всевъзможен тип вандализъм. Предполагам, че в случай че от районното засилят наличието си по улиците в квартала, ще изпълнят ареста за по-малко от седмица! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР