“Ние сме политическата организация, която предлага решение за всеки проблем,

...
</TD
>“Ние сме политическата организация, която предлага решение за всеки проблем,
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или Възраждане

“Ние сме политическата организация, която предлага решение за всеки проблем, съответно за Пловдив - пловдивчани или избират ГЕРБ, което ще донесе още застой и корупция или “Възраждане ". Ако са удовлетворени, че градът е презастроен, че има голям проблем с превоза и трафика и, че няма места в детските градини могат да изберат ГЕРБ, тъй като техните народни представители по никакъв метод няма да решат проблемите на града. Но в случай че поддържат “Възраждане " ще ни оказват помощ да разрушим това открито статукво ", съобщи в телевизионно изявление лидерът на листите на 16 МИР Пловдив и 22 МИР Смолян -.

Той добави още, че е явно, че ГЕРБ и Общински съвет Пловдив не могат да решат казуса с неналичието тук-там в яслите и детските градини, заради тази причина от “Възраждане " ще създадат съответни оферти в бюджета, който следва да бъде обсъждан в 51 Народно заседание. Те ще бъдат да се провиснал целеви държавни средства, посредством които да се обезпечи построяването на нови ясли и детски градини.

“Ще забележим дали евроатлантическите обединения ще поддържат тези оферти или ще гонят избран недостиг, с цел да ни вкарат в Еврозоната, което ще докара, най-вероятно, до гръцки сюжет и обедняване на българските жители. Ние сме на кръстопът и имаме два избора - или статуквото, или “Възраждане ", безапелационен беше Георгиев.

Той добави, че това е обвързвано и с избора на жителите - дали да продадат гласа си или да гласоподават за свободата си и за “Възраждане ", които единствени се борят с корупционната машината, която към този момент 35 години мачка българския народ.

“Като лидер и на 22 МИР Смолян би трябвало да отбележа, че там проблемите са съществено разнообразни от тези във втория по величина град в България. Докато Пловдив е презастроен и препълнен и няма места в яслите и детските градини, Смолян е на другия полюс - хората, които могат да работят и са в трудоспособна възраст търсят по-добро място за живот и напущат града, демографската злополука там е измежду главните проблеми ", разяснява още Георгиев.

Според него, при основаването на положителни условия и данъчни облекчения за живеещите в града, обстановката доста ще се усъвършенства. За това, обаче, е нужно предоговаряне на изискванията на участие в Европейски Съюз по браншове, тъй като към сегашния миг страната ни губи средства, защото годишната вноска на България за участие в съюза е по-голяма от усвоените средства, а Европейски Съюз не позволява подобен вид данъчни облекчения. Това е едно от изискванията, които би трябвало да бъдат предоговорени и биха подкрепили районното развиване.

“Това, което прави “Възраждане " е без аналог. Ние сме тези,които ще попречат да се сформира следващата паразитна евроатлантическа сглобка, която единствено да изсмуква ресурсите на българския народ. Ние желаеме да върнем българите в Родината им и дружно да изградим страната, която всички заслужаваме. Ако и вие желаете същото, подкрепете ни, тъй като бъдещето е единствено наше ", сподели в умозаключение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР