Ние живеем в една много сложна среда, която продължава да

...
</TD
>Ние живеем в една много сложна среда, която продължава да
Коментари Харесай

Тодор Тагарев в Пловдив: Живеем в сложни времена

Ние живеем в една доста комплицирана среда, която продължава да се усложнява - войната в Украйна, терористичните актове, нападателните дейности на " Хамас " в линията Газа, неустойчивостта на Западните Балкани и готовността на българската армия вършат изпълнението на дилемите доста по-високо. С тези думи министърът на отбраната  се обърна към военните от Съвместното командване на специфичните сили, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg. 

" Въпреки модерните системи за въоръжаване ролята на индивида не може да бъде сменена, даже ролята е доста по-голяма от това, което чакахме през последните години, изискванията се покачват доста ", добави министърът и даде обещание, че разходите за защита ще бъдат нараснали с с 2%, с цел да се обезпечи най-модерно оборудване според стандартите на НАТО.

" Дисциплината в войска е доста значима. Ние добре осъзнаваме провокациите, следва ни да решим доста виновни задания - участия в задача зад граница, само че и защита на нашата граница и присъединяване в новата структура на НАТО, следва ни доста работа, съобщи на собствен ред генерал-майор Явор Матеев, пълководец на Съвместното командване на специфичните интервенции. Той акцентира смисъла и подготовката, както и значимите задания и интервенции, в които вземат участие военните от Специалните сили.

По думите му отсега нататък ще имат опция и ще се продължи с реализацията на значими проекти и по-нататъшните организационни умения на българката армия, както и развиването на всички бойни формирования.

В днешния Ден на парашутиста бяха отличени заслужилите и показалите се с умения и достижения военни.

На събитието присъстваха още регионалният шеф на Пловдив, кметът, някогашният министър на защитата, ръководителят на Общинския съвет, почетният консул на Украйна в Пловдив -.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР