, независим съветник в последния мандат на Общинския съвет е

...
</TD
>, независим съветник в последния мандат на Общинския съвет е
Коментари Харесай

Слави Георгиев с първи коментар като кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ - Пловдив

, самостоятелен консултант в последния мандат на Общинския съвет е част от претендентите на Политическа партия ГЕРБ в листата за общински съветници за идните избори. Това стана ясно по време на днешна конференция в централата на партията в Пловдив, която беше дадена от лидара Бойко Борисов. Ето какво написа в пост във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg:

Уважаеми дами и господа, през миналата седмица организирах среща с господин, към този момент кандидат-кмет на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Пловдив. Получих персонална покана, да вземам участие като част от гражданската квота в листата за общински съветници на Политическа партия ГЕРБ.

С господин Димитров се спряхме върху голям брой общи правила, върху които да се работи в идващия мандат. Част от тях са целеви капиталови стратегии за кварталите, по-сериозни грижи за поддръжка на зелените площи на Пловдив, разработване на регулационни проекти на нерегулираните територии в общината, връщане ролята на общината в градския превоз, от която към днешна дата общината е абдикирала, полагане основите на трамваен превоз в Пловдив и подготовка за кандидатстване по европейски стратегии, контролиране и връщане към нормалността на пловдивските финанси, както и голям брой други задания и проблеми, върху които се спирах през последните месеци.

Г-н в сегашния миг е най-правилната кандидатура за кмет на Пловдив, който е напълно осведомен със спецификите на ръководството на община Пловдив, разполага с нужната подготовка като дълготраен админ и умее да схваща и да се оправя с проблемите на елементарния човек.

Следващият мандат ще е извънредно сложен и по тази причина се изисква впрягане на целия капацитет на хората и управленците на Пловдив, за справяне с проблемите. Екипът на Политическа партия ГЕРБ е в огромната си част възобновен и подмладен и е кадърен да поеме отговорността за ръководството на Пловдив.

Като част от гражданската квота, ще подкрепям напълно тази активност, оставайки сериозен за всички нередности.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР