Недопустимо е в XXI век големи групи хора да живеят

...
</TD
>Недопустимо е в XXI век големи групи хора да живеят
Коментари Харесай

Юлияна Рангелова: Недопустимо е в ХХI век в европейски град да има места без инфраструктура

" Недопустимо е в XXI век огромни групи хора да живеят в европейски град, само че да нямат построена инфраструктура " - това сподели на срещата с поданици на кв. " Гаганица ", регион " Северен ", претендентът за кмет на Пловдив адв. Юлияна Рангелова, която дружно с претендентът за кмет на региона доктор Марин Балтов и Соня Илиева - претендент за общински консултант, се срещнаха с проблемите на пловдивчани от този регион. Действително в кв. " Гаганица " има къщи, достъпът до които е извънредно усложнен, тъй като няма път. Липсва построена ВиК мрежа и обикновени условия за естествен живот.

“Гаганица " е пропуснат от локалната власт квартал и това състояние не може да бъде толерирано " - разяснява адв.  Рангелова. Жителите на " Гаганица " им демонстрираха изсъхналите насаждения и дървесни типове в градините си, резултат от потребление на водата, в която има излив на петролни артикули. Хората са обезпокоени за здравето на децата си. До този миг нито една власт не е обърнала внимание на техните проблеми, макар непрекъснатите им сигнали.

“Недопустимо е наши съграждани да живеят при тези  условия - без опция да употребяват чиста питейна вода, канализационна мрежа и асфалтирани улици и локалната администрация да не е направила никакви старания да промени тези условия ", изясни адв. Рангелова. По думите й един от първите проблеми, на които ще обърне внимание и ще предложи решение, е точно положението на инфраструктурата в регион Северен на Община Пловдив

Можете да гласувате за адв. Юлияна Рангелова с номер 64 за нов Пловдив! Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР