НДСВ ще участва в предсрочните парламентарни избори самостоятелно“. Това заяви

...
</TD
>НДСВ ще участва в предсрочните парламентарни избори самостоятелно“. Това заяви
Коментари Харесай

НДСВ в Пловдив се готви за парламентарните избори

" Национална движение „Симеон Втори" ще взе участие в предварителните парламентарни избори независимо “. Това съобщи ръководителят Станимир Илчев пред пловдивската конструкция на партията. Членове и симпатизанти на Национална движение „Симеон Втори" се събраха след Деветия постоянен конгрес на партията, с цел да обсъдят организацията и подготовката за предварителните избори през април тази година.

" Необходимостта от превъзмогване на политическата неустойчивост и неефективния междуинституционален разговор ни стимулират да се включим още веднъж в политическия живот. Именно в такава конюнктура Национална движение „Симеон Втори" е потвърдила, че може да предложи работещи решения и хора, които да ги изпълнят “ – акцентира адв. Борис Лозанов, координатор на Национална движение „Симеон Втори" за град Пловдив, и даде поръчка за интензивно присъединяване в политическия живот.

На срещата стана ясно, че последователите на партията поддържат решението Национална движение „Симеон Втори" да се яви независимо на изборите. Национална движение „Симеон Втори" няма да предпоставя вероятни политически конфигурации. Предлаганите политики и готовността за реализиране на компромис в името на възобновяване на стабилността и легитимността на държавното ръководство, ще е измежду водещите критерии за установяване на евентуални сътрудници на партията в идващото Народно заседание.

До дни се чака да бъде открит и новият клуб на Национална движение „Симеон Втори" в Пловдив, където деятелите и симпатизантите ще обменят хрумвания и ще градят политики за Пловдив и България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР