Най-богатото общинско предприятие в Пловдив според баланса на дълготрайните материални

...
</TD
>Най-богатото общинско предприятие в Пловдив според баланса на дълготрайните материални
Коментари Харесай

Справка показва най-имотното пловдивско общинско предприятие

Най-богатото общинско дружество в Пловдив съгласно салдото на дълготрайните материални и нематериални активи е Оперативна програма “Жилфонд ". Това сочи информация на предприятието, видя Plovdiv24.bg . Информацията за това какво и на каква стойност имат тези общински структури е поместена на уеб страницата на Община Пловдив и е по отношение на смяна на правилниците във връзка с разказа на ДМА.

Оперативна програма “Жилфонд " има ДМА на стойност 107 млн. лева Разбира се тази сума е поради 3518 жилището, които се дават на обществено слаби жители и общински и държавни чиновници.

На второ място е  Многофункционална спортна зала Колодрума с 42,5 млн. лева активи. Предприятието, което се грижи за зелената система в града Оперативна програма “Градини и паркове " е с малко над 7,2 млн. лева

Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " е с 5,4 млн.лв. “Паркиране и репатриране " е близо 6,8 млн. лева

Социалното дружество за хора с увреждания е непретенциозно със своите 829 000 лв.. " Зооветеринарният " комплекс разполага с на половина по-малко средства във тип на ДМА със сумата от 422 000 лв..

“Чистота " има 10,6 млн. лева в ДМА, а “Общински пазари " е с 5 млн. лева “Общинска защита " има под формата на дълготрайни материални активи - 302 131 лева, 1,8 млн. лева ДМС и НМДА са в салдото на “Радостни обреди ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР